پایابنای صدر

نصب و اجرای سقف عرشه فولادی ، سقف شیروانی و آلاچیق

پایابنای صدر

نصب و اجرای سقف عرشه فولادی ، سقف شیروانی و آلاچیق

  • ۰
  • ۰

انواع سقف شیروانی
مزایا و معایب  انواع سقف شیروانی نامتقارن
 

بررسی یکی دیگر از انواع سقف شیروانی به نام سقف شیروانی نامتقارن

همانطور که می‌دانید در هر بنایی دیوارها نقش حصار را بازی می‌کنند و این سقف است که آن بنا را امن می‌سازد و فضای داخلی را از برف و باران و… مصون می‌دارد. از این رو شناخت سقف‌ها و انواع آن انتخاب را برای ساختمان‌سازان آسان می‌سازد. امروز می‌خواهیم به بررسی یکی دیگر از انواع سقف شیروانی به نامسقف شیروانی نامتقارن بپردازیم و مزایا و معایب آن‌را برشماریم. با پایابنا همراه باشید.

بام نمکدانی یا شیروانی نا‌متقارن (Saltbox)

انواع سقف شیروانی را در مقالات پیشین بررسی کردیم. یکی دیگر از سقف‌هایی که در دسته انواع سقف شیروانی می‌تواند جای بگیرد، سقف شیروانی نامتقارن یا بام نمکدانی است. بام نمکدانی یک طراحی نا‌متقارن دارد، به این صورت که یکی از دو ضلع سقف نسبت به دیگری شیب بیشتری داشته و طول آن‌ها نابرابراست. در حقیقت خانه‌های نمکدانی شکل تغییر یافته طراحی Colonial و Cape Cod به‌شمار می‌روند. خواستگاه شکل‌گیری این سقف را می‌توان به نیاز بیشتر اهالی منزل به اتاق نسبت داد. نخستین شهروندان آمریکایی، پی بردند که با بیشتر کردن شیب یکی از اضلاع سقف‌های شیروانی می‌توانند در مصرف مواد و مصالح صرفه‌جویی کنند و فضای قابل سکونت بیشتری در اختیار داشته باشند.

انواع سقف شیروانی

مزایا:

  1. شیب این سقف شیروانی به گونه‎ای‌ست که سرازیر شدن آب را تسهیل می‌کند، لذا برای مناطقی که باران به وفور می‌بارد، گزینه هوشمندانه‌ای تلقی می‌شود.
  2. نامتقارن بودن طراحی سبب می‌شود نسبت به سقفهای شیروانی ساده دوام و عمر بیشتری داشته باشند.
  3. فضای قابل سکونت بیشتری در اختیار اهل منزل قرار می‌دهد.

معایب:

  1. این سبک از طراحی دشوار و چالش برانگیز بوده و به هنگام ساخت آن باید دقت، ظرافت و مهارت بیشتری به خرج داد و این یعنی هزینه‌های بیشتر.
  2. درست است که فضای قابل سکونت بیشتری در اختیارتان قرار می‌دهد اما ممکن است سقف برخی از اتاق‌ها اریب شده و باب طبع بسیاری از افراد نباشد، چرا که این سقف‌ها با سقف‌های شیبدار معمولی تفاوت بسیار دارند.

مواد و مصالح قابل استفاده:

اغلب مواد و مصالح ساختمانی را می‌توان در این سقف‌ها به کار گرفت.

  • ۹۵/۰۷/۱۰
  • respina tech

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی